"Dansen bij Wenzzhappinezz betekent niet alleen dansen en bewegen op muziek maar ook ruimte voor de sociale en persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte voor iedereen en dat maakt het dansen bij ons net even anders. Bij Wenzzhappinezz is er aandacht voor het individuele kind, dus of je nu een eigewijsje bent met eigen inbreng of liever even de kat uit de boom kijkt, hier is ruimte voor jouw ontwikkeling!"

Dreumesdans

Dreumesdans
Dreumesdans

Dreumesdans is er speciaal voor de allerkleinsten, of de niet zo hele stoere peuter. Samen met papa, mama (opa of oma) bewegen op muziek. Even quality time. Kijk papa kan ook stampen als een olifant!!

We zingen liedjes en doen dansspelletjes. Zo wordt niet alleen de motorische ontwikkeling gestimuleerd maar ook de taalontwikkeling. Deze les is er vanaf het moment dat jouw kindje kan lopen tot 2,5 jaar.

Zie rooster voor meer lestijden.


Peuterdans

Peuterdans
Peuterdans

Peuterdans is er al voor kinderen vanaf 2 jaar, zonder papa of mama.Tijdens de les gaan we bewegen op muziek door uitproberen, nadoen, herhalen en fantasie te gebruiken. Dansexpressie is een groot onderdeel van deze les. We dansen en zingen liedjes. In de vorm van een verhaal dat word gelezen of verteld bewegen we op muziek, beleven avonturen en leren onze eerste danspasjes.

Zie rooster voor meer lestijden.


Kleuterdans

Kleuterdans
Kleuterdans

Kleuterdans is er voor kinderen van 3,5 tot 5 jaar. Kleuterdans wordt op een vrije manier aangeboden. De les bestaat uit een warming-up, dansexpressie, kidsdance en cooling-down. Alle kinderen kunnen op hun eigen niveau mee doen.

Zie rooster voor meer lestijden.

Girlsclass

Girlsclass
Girlsclass

Girlsclass is er voor kinderen van 4,5 tot 8 jaar. Girlsclass wordt net als alle lessen bij Wenzzhappinezz op een vrije manier aangeboden. Er is veel ruimte voor fantasie en sociale ontwikkeling. Iedere les beginnen wij met een gezellige openings talk.

De les bestaat hierna uit een warming-up, dansexpressie, kidsdance en cooling-down. Alle kinderen kunnen op hun eigen niveau mee doen.

Zie rooster voor meer lestijden


Outdoordans

Outdoordans
Outdoordans

Outdoordans er voor kinderen van 2,5 tm 6 jaar. Net zoals bij de reguliere dans wordt deze les op een vrije manier aangeboden. De les bestaat uit een warming-up, dansexpressie, dans, en beweegspelletjes. Maar er is ook plek voor fantasie en ontspanning. De les draait om plezier en beweging, en is er voor iedereen.

Tijdens de lockdown worden ook de lessen kleuterdans en girlsclass buiten aangeboden.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze les OUTDOOR gegeven. Heerlijk in de vrije natuur, tussen het groen en de fluitende vogeltjes. Op je schoenen of misschien wel lekker met je blote tenen in in het gras, alles mag.

* Deze les start zaterdag 6 Maart 2021