Dreumesdans

Dreumesdans is er speciaal voor de allerkleinsten, of de niet zo hele stoere peuter. Samen met papa, mama (opa of oma) bewegen op muziek. Kijk papa kan ook stampen als een olifant!!

We zingen liedjes en doen dansspelletjes. Deze les is er vanaf het moment dat jouw kindje kan lopen tot 2,5 jaar.

Zie rooster voor meer lestijden.


Peuterdans

Peuterdans is er al voor kinderen vanaf 2 jaar. Tijdens de les gaan we bewegen op muziek door uitproberen, nadoen, herhalen en fantasie te gebruiken. Dansexpressie is een groot onderdeel van deze les. We dansen en zingen liedjes. Zo wordt niet alleen de motorische ontwikkeling gestimuleerd maar ook de taalontwikkeling.

Zie rooster voor meer lestijden.


Kleuterdans

Kleuterdans is er voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Kleuterdans wordt op een vrije manier aangeboden. De les bestaat uit dansexpressie en kidsdance zodat alle kinderen op hun eigen niveau mee kunnen doen. In de vorm van een verhaal bewegen we op muziek, beleven avonturen en leren onze eerste danspasjes.

Zie rooster voor meer lestijden.


Kidsdance

Kidsdance is er voor meiden en jongens vanaf 6 jaar. Net zoals bij de kleuterdans wordt deze les op een vrije manier aangeboden. De les bestaat uit dansexpressie en kidsdance zodat ook hier weer iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. De les draait om plezier en beweging, en is er voor iedereen die van dansen houdt. Groot, klein, dik of dun, iedereen kan meedoen!

Zie rooster voor meer lestijden.