Dreumesdans

Dreumesdans is er speciaal voor de allerkleinsten, of de niet zo hele stoere peuter. Samen met papa, mama (opa of oma) bewegen op muziek. Even quality time. Kijk papa kan ook stampen als een olifant!!

We zingen liedjes en doen dansspelletjes. Zo wordt niet alleen de motorische ontwikkeling gestimuleerd maar ook de taalontwikkeling. Deze les is er vanaf het moment dat jouw kindje kan lopen tot 2,5 jaar.

Zie rooster voor meer lestijden.


Peuterdans

Peuterdans is er al voor kinderen vanaf 2 jaar, zonder papa of mama.Tijdens de les gaan we bewegen op muziek door uitproberen, nadoen, herhalen en fantasie te gebruiken. Dansexpressie is een groot onderdeel van deze les. We dansen en zingen liedjes. In de vorm van een verhaal bewegen we op muziek, beleven avonturen en leren onze eerste danspasjes.

Zie rooster voor meer lestijden.


Kleuterdans

Kleuterdans is er voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. Kleuterdans wordt op een vrije manier aangeboden. De les bestaat uit een warming-up, dansexpressie, kidsdance en cooling-down. Alle kinderen kunnen op hun eigen niveau mee doen.

Zie rooster voor meer lestijden.

Kidsdance

Kidsdance is er voor meiden en jongens vanaf 5 jaar. Net zoals bij de kleuterdans wordt deze les op een vrije manier aangeboden. De les bestaat uit een warming-up, dansexpressie, kidsdance en cooling down. De les draait om plezier en beweging, en is er voor iedereen die van dansen houdt. Groot, klein, dik of dun, iedereen kan meedoen!

Zie rooster voor meer lestijden

Boysclass

Boysclass bestaat uit een reeks supertoffe lessen met als afsluiter een fantastisch optreden tijdens de jaarlijkse voorstelling van Wenzzhappinezz.

Deze les is er speciaal voor jongens van 4tm7 jaar. De les bestaat uit dansexpressie, spel, theater en dans. We gaan bewegen op muziek en oefenen coole moves, misschien weet jij er zelf wel 1? Enne....NO GIRLS ALOUD;)

Zie rooster voor meer informatie